Történetünk

 Our history

 

A vállalat története 1948-ban, Wisconsin államban, Milwaukee-ban kezdődött egy irodában. A kiindulópont nagyon egyszerű – alapítóinknak, Elmer Winter és Aaron Scheinfeld ügyvédeknek szüksége volt egy gépíróra, aki segít projektjeik határidejének betartásában, de nem találtak helyettesítő személyt egy átmeneti időszakra. Ekkor ébredtek rá, hogy van igény a piacon egy átmeneti munkaerő közvetítő ügynökségre – és megszületett a Manpower.

 

1956-ban nyitottunk egy irodát Londonban, ezzel az első olyan munkaerő közvetítő szervezet lettünk, mely nemzetközivé vált. Két kiváló titkárnő, Norma Levy és Doreen Woolf nyitották az irodát, s indították útjára a mozgalmat, mely azt sugározta a világ számára, hogy „Itt a Manpower, megérkeztünk”.

 

Innen növekedtünk 20 milliárd dolláros üzletté, mely a világ legnagyobb, iparágvezető hálózatával rendelkezik, közel 3500 irodával  80 országban a világon. Minden évben körül-belül 3,4 millió munkavállaló elhelyezkedésében segédkezünk, közel 400.000 ügyfelet kiszolgálva világszerte.

  

Magyarországon 1990 óta vagyunk jelen, több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk munkaerő közvetítés és kölcsönzés területén. Országszerte 5 irodában, közel 90 állandó munkatársunk segíti a hozzánk forduló munkavállalókat és ügyfeleinket sikereik elérésében. Vállalatunk 2005 óta foglalkozik speciális szakemberek és vezetők felkutatásával, 2015-ben pedig elindította az Experis márkát Magyarországon, amely elsősorban IT és mérnök területeken közvetít szakembereket, közép- és felsővezetőket teljes-, vagy projekt alapú foglalkoztatási formákban.

 

Cégünk 2000 óta az ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségbiztosítási rendszert használ, ezzel biztosítva a folyamatos magas színvonalú szolgáltatásnyújtást.