A ManpowerGroup márkái

ManpowerGroup


A  ManpowerGroupTM a világ vezető innovatív munkaerő-piaci megoldás szállítójaként segítjük ügyfeleinket üzleti céljaik elérésében és versenyképességük fokozásában. Több, mint 60 éves tapasztalatunkra és 19 milliárd dolláros forgalmunkra építve egyedülálló szolgáltatás portfóliónkkal állunk ügyfeleink szolgálatára. További információk: manpowergroup.com.

 

Manpower

A Manpower® a világ vezető vállalata a munkaerő kölcsönzési és –közvetítési szolgáltatások piacán. Szakértelmünknek és rugalmasságunknak köszönhetően folyamatosan ki tudjuk szolgálni a hozzánk forduló vállalatok igényeit. További információk: manpower.com.

 

Experis

 
Az ExperisTM  a ManpowerGroup részeként Magyarországon első sorban IT és mérnök területeken közvetít szakembereket, közép- és felsővezetőket teljes-, vagy projekt alapú foglalkoztatási formákban. További információk: experis.hu.

 

Right Management

Right Banner
A Right Management® a világ vezető vállalata a tehetség- és karriermenedzsment megoldások területén. Innovatív és szabadalmaztatott folyamatainknak köszönhetően sikeresen tudjuk növelni ügyfeleink termelékenységét és optimalizálhatjuk üzleti tevékenységüket. További információk: right.com.

 

ManpowerGroup Solutions

MPGS
A  ManpowerGroupTM Solutions outsourcing (kiszervezés) szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, melynek lényege az eredmény alapú (outcome-based) üzleti modell. Tevékenységei között megtalálhatók a Talent Based Outsourcing, a Managed Service Progams, a Borderless Talent Solutions és a Recruitment Process Outsourcing szolgáltatások. További információk: manpowergroupsolutions.com.

 

Proservia

Proservia
A Proservia 1994-es alapítása óta az IT szolgáltatások piacának meghatározó szereplője. 2011-ben a ManpowerGroup felvásárolta a francia tulajdonú, európai lefedettséggel rendelkező IT szolgáltatót, a Proserviát. 2016-tól a Proservia márka képviseli Magyarországon az IT szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenységi kört a ManpowerGroup csoporton belül. További információk: proservia.hu.

 

További információk: manpowergroup.com.